Byxor för tjockisar

Förbered er på massiv bildbomb på gårdagens byxinköp! Köpte dem som sagt på Gina Tricot, vilka kanske inte riktigt är kända för att tillverka kläder för oss med några mammakilon hängandes och flängandes. Hade dock läst någonstans att deras Molly jeans skulle vara suuuuhuuuperstretchiga så jag tänkte att jag fick ge det en chans. Jag plockade till mig ett par i storek XL och det såg knappt ut som att mitt lillfinger skulle få plats i dem men jojjemensan.. De satt som en smäck och var väldigt mjuka och sköna så jag slog till.
 
 
Fick en liten "jag är tjej och jag är tjock"-ångestklump i magen när jag betalade och insåg att jag nu köper mitt första plagg i XL, NÅGONSIN, men det är ju faktiskt bättre att de sitter bra än att klämma in sig i mindre storlekar bara för att. Gina Tricot gör ju dessutom kläder för pinnsmala tonårstjejer och inte kurviga mamas så det kanske inte är så farligt ändå.
 
Tröstar mig med det i alla fall och så får jag ta tag i det där med vikten när jag känner att jag har energi till det. Fokus på det yttre har ju legat ganska långt ner på listan de senaste året om man säger så. De brukar säga 9 månader upp, 9 månader ner men jag tror nog att jag skall vara ganska stolt att jag "bara" har 4-5 kilo kvar när jag gick upp så mycket som jag gjorde.
 
 Vek upp benen lite grann, tycker det är så snyggt på ljusa jeans
 
Tips tips i alla fall på dessa brallor. Sköna, stretchiga och med hög midja så att det inte blir några kärlekshandtag att klämma. Perfekt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: