Bullar till kvällsmat

 
Hejhej från soffmyset här på andra sidan datorskärmen! Sitter och kikar på det näst sista avsnittet för säsongen på Vampire Diaries. På torsdag sänds det sista i USA och för oss TVD-nördar kommer det bli snyft ch gråt hemma i tv-sofforna eftersom en av huvudkaraktärerna kommer att lämna programet efter sex säsonger. Buhuuu, hälsningar alldeles för engagerat fan.
 
Idag har vi än en gång haft besök av Josefin. Känns som om jag skriver det i var och varannat inlägg men vi gillar väl helt enkelt varandras sällskap. Vincent verkar dessutom känna igen henne nu för idag var det inga problem att sitta i hennes knä och busa runt. Vi åt lite mat och så bad jag på nybakta bullar. Ja ni behöver inte oroa er för att jag gått och blivit hälsosam här inte.
 
"Jag vill också ha bullar!"
 
De blev såklart supergoda (är ju typ bullbagarproffs #måstejuskryta) men lyckades ändå glömma andra plåten bullar i ugnen liiite för länge så de blev.. ehm.. lite mörkare än de första. Fullt ätbara men inte alls lika goda såklart. Åh vad irriterad jag blev på mig själv när man ändå ansträngt sig och så blir det pannkaka av allt men så kan det gå. Inget att göra åt saken.
 
Skall återgå till tvn nu så inte gubben min blir aldeles tokig. Han haaatar när jag håller på med annat samtidigt som vi tittar på serier/film. Och, ja, Tom tittar även han på TVD. Både min och Toms favoritserie faktiskt. Vi hörs!
 
Gilla om ni också tycker om kanelbullar och serier! Vem gör inte det liksom??


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: