Billiga gubbar

Kikar in här i väntan på Let's Dance. Barnet sover och min käre fästman är iväg på bio så silet's dance i bakgrunden här och myser alldeles själv. Har poppat mig en stooor skål popcorn (kastrullpoppade är ju oslagbart mycket godare!!) och så en liten skål med jordgubbar såklart.


Har blivit mycket jordgubbar de senaste dagarna eftersom hemköp haft en ask för 10 ynka kronor. Jättefina och härligt söta så vi har köpt sex askar allt som allt *hehe*. Eftersom jag förrförra sommaren åt några kopiösa mängder jordgubbar (jobbperks när de är som allra bäst) så vet jag att jag inte föräter mig på dem särskilt lätt, men vi får väl se när askarna är slut. Älskar jordgubbar!

Förutom Let's Dance blir det väl lite plugg i vanlig ordning. Var ju iväg i skolan i eftermiddags på en föreläsning igen så skall gå igenom den och sen läsa på lite om det som kommer nästa vecka. Känns kanske lite surt att sitta och plugga en fredagskväll men med popcorn, jordgubbar och let's dance i bakgrunden klarar jag nog mig bra ändå.

Ha en fin fredagskväll där ute!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: