Tisdag

Har under hela dagen samlat på mig en massa fina bilder till bloggen men har inte fått någon tid att sitta ner och skriva ett inlägg. Vincent kräver verkligen ALL vår uppmärksamhet just nu och han kommer ju såklart alltid först. Nu har lillkillen somnat (somnade faktiskt i min famn efter att jag ammat honom, det händer ju i princip aldrig nu för tiden!!) så då kör vi väl en liten snabbrepris av dagen.
 
 
Startade dagen med en smoothie och myshäng med mini me i soffan framför nyhetsmorgon. Just nyhetsmorgon har blivit en standard här hemma nu för tiden och tvn brukar stå på fram till Efter tio med Malou. Det måste väl vara typ en miljard vuxenpoäng på att se på det programmet?!
 
Pysslade ihop en liten mobil igår kväll till Vincents hörna av sovrummet och den sattes upp idag (med tejp) i taket. Vincent satt nyfiket och kollade på ifrån sin säng och jag tror allt han blev lika nöjd med slutresultatet som jag blev. Nu har han något fint att ligga och titta på när han vaknar innan jag orkat masa mig själv upp ur sängen.
 
 
Efter det var det dags för lite städning men det tyckte inte Vincent var en bra ide. Istället fick den fina gamla bärsjalen åka fram och vi skumpade runt tillsammans till barnkammarbokens sånger på spotify. Funkade faktiskt riktigt bra trots att han ju väger en del. De flesta byter ju bort sina trikåsjalar till förmån för en lite stummare vävd sjal när barnet blir större men som sagt så funkade detta utan problem. Blir ju såklart ite varmt efter en stund men det blir det väl gissningsvis i alla bärdon. Lyckades sätta igång en diskmaskin i alla fall men jag kan säga att det inte är det lättaste att göra nått överhuvudtaget med en sprattlande tiokilosklump på magen.
 
 
Ja och förutom detta så har jag, aka pannkaksmästaren, stekt upp en dubbel sats pannkakssmet, tagit ett härligt bad och myst med mina två favoritpersoner. Just nu laddar jag mig inför morgondagens bredvidgång på nya jobbet med en kaka Marabou Helnöt och Äntligen Hemma på tv4. En väldigt välbehövlig egentid faktiskt efter en natt med väldigt lite sömn. Vi får höras mer imorgon för nu skall jag bomma igen laptopen för idag och bara ta dte lugnt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: