Sjukdom och sommarjobb

God förmiddag! Denna sjukling sitter nerbäddad i soffan framför ett avsnitt av New Girl och den enda frukosten som jag orkade fixa idag; resterna av gårdagens B&J. På listan över symptom kan vi nu lägga till rosslande slemhosta och snorig näsa. Yummy! Ska se till och hålla er ordentligt uppdaterade om alla detaljer kring mitt ytterst allverliga tillstånd de kommande dagarna ;)
 
 
Dagens outfit har ni här:
 
 
Linne, som jag levt i dygnet runt i två dygn, från Åhlens. Adidas mjukisbrallor som hängt med i säkert ett årtionde, härligt urtvättade och väldigt bekväma. Världens obekvämaste amningsbh som luktar bröstmjölk och svett och ett par ankelsockar i härligt starka neonfärger. Detta matchat med en ytterst unik hårstyling som du bara kan åstadkomma genom att sova med håret i en knut samt låta en bebis dra ut små hårtuffsar på båda sidor om huvudet. Kan kompletteras med smink men idag kör jag på den naturliga "påsar under ögonen, torra läppar och torkat snor på näsvingarna"-looken. Röda mattan nästa!
 
Idag har jag som enda, men viktiga, uppgift att sätta mig ner och ringa till äldreboendet för att tacka ja till extrajobb och sommarjobb. Det lilla problemet är bara att jag har fått TVÅ jobberbjudnaden. Lyxproblem kanske men problem nevertheless. Båda äldreboendena har sina pluss och minus och idag måste jag som sagt välja. Vet inte riktigt hur det skall gå till. Ena stunden så är det första stället det självklara valet och nästa stund så vill jag välja det andra. Ett litet, mysigt, kommunalt boende med demensinriktning eller ett större "vanligt", privatägt boende med möjlighet till nattjobb. Svårt svårt! Hoppas att det blir bra oavsett vad jag väljer. Är så rädd att jag skall ångra mig liksom. Hur det än blir så känns det i alla fall skönt att jag har jobb i sommar så att Tom kan vara hemma med Vincent. Skall bli skönt att få komma ut bland lite folk igen.
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: