Misshandlad lilltå

Måste börja med att varna alla fothatare där ute för nu skall det pratas tår. Har faktiskt lite svårt att förstå hur folk kan tycka att fötter är så fruktansvärda. Inte är de väl vackra men det är en del av kroppen och de är ju rätt så smidigt att ha ett par. Bebisfötter är ju dessutom något av det gosigaste som finns, för att inte tala om små bebissockar och pytteskor *häller i mig lite citronsaft för att balansera allt det söta*.
 
Hur som helst. Igår lyckades jag med den klassiska "slå i tån i en hård grej på golvet". Skrek och gormade och hoppade runt på ett ben, en riktigt rejäl smäll blev det och ni vet ju hur ONT det gör. Oftast brukar ju smärtan gå över efter en liten stund men icke den här gången. Haltade runt hela kvällen och när jag vaknade så såg ton ut såhär.
 
 
Ja det gör ONT, om det är någon som undrar. Googlade lite snabbt på vad man gör om man brutit tån men tydligen så skall man inte ens söka läkarvård även om den är bruten så det är väl bara att härda ut. Bilden förskönar en del tycker jag för den ser både svullen och blå ut. Varje gång man slår i någon tå så känns det ju som om man brutit dem (gör ju så förbaskat ont) men denna gången fick jag i alla fall lite kvitto på min smärta i form av ett fint blåmärke. Fint!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: