Min tur

Så kom det tillslut ifatt mig. Den där förkylningen. Sitter med en jätteklump i halsen som knappt tillåter mig att svälja och är rejält hängig. Trots det har jag lyckats vika all tvätt idag och kört två maskiner tvätt och två maskiner disk. Så otroligt dumt! Borde ju egentligen vila mig men det är ganska svårt när man har en livlig bebis hemma och garderoben ekar tom. Inväntar att Tom skall kliva över tröskeln så jag kan lämna över barn och hushåll till honom. Han är dock fortfarande inte helt frisk från sin egen förkylning och jag är livrädd att det är samma skit jag fått. I så fall får jag räkna med att vara sjuk ett bra tag framöver. Blää! 



Fick ställa in en barnvagnspromenad med en mamma som bor i närheten idag och även trippen ut till Onsala imorgon vilket känns dötrist men det sista man vill är ju att smitta någon annan som har barn. Förhoppningsvis blir jag snart bättre.

Vincent har varit lite extra gnällig det senaste och igår tittade hans andra tand fram så förhoppningsvis är det därifrån gnället kommer och att det inte är så att han också håller på att bli sjuk. Hade ju i och för sig varit min vanliga otur då.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: