Living in denial

Idag har jag bestämt mig själv för att må bättre. Med rätt inställning kanske det vänder liksom. Vi åkte en sväng förrut till Frölunda Torg för att handla upp ett presentkort Tom fick på Dressman i födelsedagspresent. Var rätt skönt att få tvätta av sig och ta på sig rena kläder trots att mitt ansikte fortfarande ser rätt så mosigt ut och jag inte orkade fixa till mitt hår. Nu är jag såklart helt färdig så det får väl bli och ligga på soffan rsten av dagen men det var det värt. Lite frisk luft och häng med mina två favoriter var precis vad jag behövde. Kanske inte för själva sjukdomens skul utan mest för mitt psyke och det behöver ju också hållas i schack.

 
Tog en snabbfika på Espressohouse också med en bebis som absolut inte ville sitta still en sekund. Vi hann inte mer än sätta oss innan den lilla handen doppats i Toms kaffekopp. Som tur var så var det en latte så han fick bara mjölkskum på handen *visualiserar en bebis med bortbrända fingrar*. Vi hann även med en liten kik inne på Polarn och Pyret för att kolla in deras ytterkläder. Sökandet efter de perfekta ytterklädera fortsätter alltså. Jag kommer aldrig i livet punga ut 700 spänn (!!) för en jacka från PoP men man kan ju alltid testa i affären för att sen ge sig ut på tradera och leta.
 
 
Nu är det snart lunchmiddagsdags (hur blev klockan fyra???) så då vaknar väl Vincent snart. Bebisar brukar ha en tendens att göra det preciiiis när man skall sätta sig och äta nämligen. Mycket märkligt!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: