Kisshiss

Strax efter jag skrev det senaste inlägget ringde min telefon. Det var mamma som inte tyckte jag skulle sitta ensam hemma hela kvällen. Eftersom Tom tagit både bil och bilbarnstol var det bara för mig och Vincent att packa ihop oss och hoppa på bussen. Brukar gå mycket smidigt att åka kollektivt trots barnvagn men avskyr verkligen att åka dessa äckliga offentliga hissar. Har med egna ögon sett en gubbe komma ut från just den här hissen samtidigt som han drar upp gylfen med en stor pöl bakom sig på golvet. Usch!!
 
 
Följde därför med till kyrkan igår på scoutinvigning medan mamma passade Vincent. När jag kom hem satt de vid köksbordet och skrattade båda två så de hade inte haft några som helst problem att vara utan mig. Skönt! Så kul att se att det hela tiden trillar in nya barn som vill bli scouter. Ska bli jätteroligt att så smått få komma tillbaks som ledare nu i vår. Så fort Vincent kan gå kan ju han också få hänga med någon gång.
 
 
Tänkte vara med ikväll faktiskt men då får pojkarna hänga här hemma. Så skönt när det funkar att lämna bort honom kortare stunder utan ett behöva oroa sig över att han är hungrig. Skönt och läskigt på samma gång. Jag är ju så van att han är helt beroende av att jag finns hos honom och nu kan "vem som helst" ta över. Tiden går så ruskit fort. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: