Innan jag lägger mig..

Klockan är på tok för sent men kunde inte med att lägga mig utan att slänga in mitt lilla huvud här och säga hej. Idag har varit en sån där turbodag som gått i ett. Haft det jättetrevligt men haft noll tid till allt vad dator och mobil heter. Vi startade dagen med att dra iväg på babyrytmik igen tillsammans med Elin och Isabella på öppna förskolan. Denna gången kände vi ju igen de flesta av sångerna vilket var skönt men än en gång glömde vi kontanter så det blev inget fika för oss efteråt.
 
Efter besöket där begav jag och Vincent oss hem för att röja lite i ägenheten medan de andra två gick iväg för föräldragruppsträff på sitt BVC. Typiskt nog valde vi ju inte samma BVC (och vår version av föräldragrupp bestod av 4 personer så på så sätt hade det kanske varit kul att gå på ett litet större BVC) men vi är så nöjda ändå med vårt val. Sen kom de i alla fall hem till oss igen och vi satt och tjittjattade och lekte bort tiden som vanligt.
 
För varje gång vi ses så "leker" de bara mer och mer med varandra de små goingarna och et är härligt att se. Just nu är greppa tag i den andres fot/arm/öron/hår roligt och även att ta den andres leksak. Det är ju aldrig roligt att leka med det som man redan håller i handen liksom.
 
 
Vi vinkade av kompisarna vid halv sex och då var det bara att ställa sig att fixa mat till stora och små. Hann precis slänga i mig maten innan det var dags för mig att åka iväg på styrelsemöte. Ja ni ser ju. Full rulle hela dagen. Kom hem vid halv tio ungefär och är helt slut. Rolig dag helt klart! Gillar när det händer lite saker och man slipper sitta hemma och häcka hela dagen (även fast det också kan vara både skönt och välbehövligt ibland). Nu skall jag klicka på publicera och sen blir det bums i säng! Vi hörs imorgon ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: