Inget spännande här inte

Har en massa fina bilder till detta inlägget men kan verkligen inte komma på vad jag skall skriva. Kanske beror det på att vår dag varit rätt så intetsägande och tråkig eller så har min hjärna bara slutat att fungera. Vi har alltså bara häckat hemma idag och ibland är det väldigt skönt att just göra det, men idag har jag kännt mig så otroligt rastlös så tillslut fick det bli en sväng till lekparken i alla fall. Vincent cerkar tycka att det är rätt så skojsigt att gunga och sanden på marken var tydligen väldigt fascinerande haha.
 
 
Kombinationen rastlös och slutkörd är inget jag rekommenderar förresten. Har varit en riktigt tuff vecka för mig med en bebis som vaknar vad känns som hundra gånger varje natt och en extremt sjuk sambo som inte ens kan ta hand om sig själv. Ibland känns det som om man skall tippa över kanten och ge upp men så får man den där pussen från sin lilla bebis och så orkar man lite till. Känns dock skönt att Tom är på bättringsvägen nu så att vi kan vara två om det här att sköta hem och bebbe.
 
 
Skall försöka hålla mig vaken i i alla fall en timme till. Har börjat titta på Unbreakable Kimmy Schmidt på Netflix och måste säga att jag gillart. Ganska udda serie med rätt spännande karaktärer men det passar ju bara mig desto bättre då ju ;) Så känner ni att ni vill titta på nått nytt och spännande och lite så där halvgalet så kan jag bara rekommendera den. 

Postat av: Emelie

Vi har också börjat kolla på det! Riktigt bra! :) Men allt som Tina Fey gör blir ju bra ;)

Svar: Ja jag gillar den verkligen! Blev lite konfunderad när jag såg början på första avsnittet men mot slutet var jag fast ;)
Alvert

2015-03-11 @ 15:17:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: