Helgmys

Godmorgon! Det blev en mysig kväll igår då Tom kläckte idén att bjuda hem Jakob och Michaela på lite fredagsmys. Vi bjöd på middag som bestod av hederlig husman; köttbullar, potatis och brunsås, och sen till efterrätt svängde jag ihop en variant av cheesecake i glas. Supersmarrigt alltihop om jag får säga det själv!
 
 
Idag fick jag dessutom lite härlig sovmorgon då Vincent somnade om efter sin frukostamning och sov ända fram till halv 9. Imorgon är det dessutom Toms morgon så det blir dubbelsovmorgon för mig den här helgen. Man får ju inte vara dum ;) Vet dock inte om det kommer bli så lätt att somna om imorgon då vi åker till svärisarna ikväll och sover över, men bara lyxen att få ligga kvar i sängen är ju fantastisk när man i vanliga fall knallar upp klockan sju efter ännu en upphackad natt.
 
Ikväll blir det självklart mellomys och imorgon skall vi åka och hälsa på Isabella och Alice en stund. Tyckte jag var rätt så smart som föreslog att vi skulle åka och titta på Melodifestivalen hemma hos Toms familj. Då säkrade jag ju liksom att det blir ordentligt mysigt och att jag inte riskerar att sitta ensam med min chipsskål i soffan. Tom är ju som ni vet inget fan av melodifestivalen men han tittar om han "måste" och kan då ändå tycka att det är lite roligt. Rätt skumt egentligen :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: