Här kommer snabbreprisen

Som väntat flög helgen förbi i ett naffs och nu är det redan måndag igen. Hur fort kan veckorna gå egentligen? Igår flängde vi verkligen runt ordentligt och han både med ett besök hos Alice och Isabella, Toms bror Robin och sen så landade vi hemma hos mamma och pappa för lite kvällsmat. Eftersom vi inte kom dit förrän vid 7 så bestämde jag mig för att sova kvar här med Vincent så att vi kunde lägga honom och slippa väcka honom för att åka hem. Mamma och pappa har ju fixat en spjälsäng till lillen här nu så han sover som en liten prins. Tom däremot åkte vidare hemåt och kommer och hämtar hem oss efter skolan.
 
I lördags hade vi en supermysig mellokväll och tack gode gud så vann ju rätt låt för en gångs skull. Vincent ville inte alls gå och lägga sig vid 7 som han brukar (tror han hade lite magknip) så han satt uppe med oss och diggade till låtarna. Han var verkligen supertrött så han riktigt gosade in sig i famnen och det kan man ju bara inte säga nej till. Oftast blir han ju supermegagnällig när han är trött så jag tar gärna den här andra versionen fler gånger.
 
 
Fick 2 timmars extra sömn på morgonen på söndagen också vilket var helt fantastiskt verkligen. Vincent roade sig med att titta på när farfar putsade fönsterna (hur kul som helst tydligen) och gosa med sin farmor. Det är så kul att se hur mycket han tycker om att vara med Toms familj. Det är väl bara Jonathan (Toms näst yngsta bror) som är lite läskig. Kommer han för nära blir det störtgråt om han inte lyckats charma honom först med lite konstiga grimaser. Vi stannade till lunch innan vi åkte iväg mot nästa stopp och landade som sagt runt sju hemma hos mina föräldrar. Vincent var, av någon anledning (hehe), väldigt trött och var därför lite svårlagd men han somnade tillslut efter en liten fight med pappsen. Nu väntar en hel hög med upplanerade helger framöver men det är bara planerat en massa roligheter så det skall bli kul.
 
 
Skall förresten bli skönt att få komma hem och byta kläder som jag nu haft i tre dagar (usch!!) och hoppa in i scoutskjortan för första gången på lääääänge ikväll. Nu är nämligen tanken att jag så smått skall gå tillbaka till scouterna igen. Det har vi ju inte kunnat göra förrän nu eftersom Vincent behövt ammas innan han lägger sig men efter några lyckade försök med sövning på bara gröt känner jag mig ganska så lugn med att överlämna hela nattningen till Tom när jag är borta. Utan att behöva oroa mig för att han får lägga sig hungrig.
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: