Bara lite sömnig kanske

Är något så fasligt trött idag så det är bara inte klokt. Man tror hela tiden att man inte kan bli tröttare men så plötsligt hänger ögonlocken lite mer och påsarna under ögonen växer liiiite till. Härligt! Tvingade mig således ut på en "uppfriskande" promenad. Jo visst var den uppfriskande allt. Kom hem som en dränkt katt eftersom det lilla duggregnet förvandlats till ett mycket mer ihärdigt regnande och när Vincent väl somnat ville jag inte väcka och plocka upp honom direkt, så jag fick glatt traska vidare.
 
 
Idag är det nystart hemma hos oss och vi drar igång ännu en vända med LCHF. Jag ammar ju fortfarande så jag själv kommer inte köra så strikt (mest undvika pasta och potatis i mängder) men min kära sambon som har några graviditetskilon han med skall förhoppningsvis köra stenhårt. Därför står jag just nu och bakar matmuffins/muffinsomelett som bara skall få svalna innan jag sätter tänderna i dem. Vincent fick en egen variant som han sitter och snaskar på nu och han ser väldigt nöjd ut med den.
 
måste förresten också bara nämna här att Vincent nu ÄNTLIGEN har rullat från rygg till mage. Ni kan ju gissa hur stolt denna mamman blev. Satt som en idiot och hejjade på när han försökte om och om igen. Visst är det häftigt att se dem lära sig nya saker. Han är inte så liten längre min bebis :')
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: