Student och mors dag

Holy Macaroni! Det har gått hela 4 dagar sen mitt senaste blogginlägg. Vet faktiskt inte när det hände sist. Måste vart år sen. Vincent ligger och sussar och jag borde väl egentligen ta tillfället i akt att plugga men är så extremt bloggsugen så var bara tvungen att kika in här en snabbis. Nejdå, inte alls bloggskadad *skickar in en ansökan till nästa säsong av Outsiders*.
 
Var alldeles nyss iväg och trotsade regnet för att gå på min kusin Agnes utspring. Det hela var anordnat så fint och den genuina lyckan hos alla elever berörde verkligen. Både jag och mamma satt och bölade flera gånger under programmets gång, hehe. Det var så fint att se att dessa ungdomar, som fått en svårare start i livet, inte alls blev åsidosatta utan fick stå i centrum och glänsa.
 
 
Nu byter jag helt samtalsämne men.. i söndags var ju det mors dag! Om det var någon som hade missat det? Denna såååå efterlängtade dag när det äntligen var min tur att bli väckt med frukost på sängen och gos med min alldeles egna bebbe. Ostfrallor, te och tårta fick jag och så presenter *klappar händerna av förtjusning*. Jag är rätt lyckligt lottad ändå att ha två så fina pojkar i mitt liv även fast livet också kan vara tufft som småbarnsförälder. 
 
Perfekt mors dag-present för en nörd som mig!
Hur fin är han inte liksom? Min son! Min alldeles egna son som jag har äran att få vara mamma till. Visserligen kan han inte säga mamma än men när han vänder sig mot mig i min famn och borrar in sitt ansikte i min axel då smäääälter man. Eller när han vaknat efter att ha sovit och får syn på en från spjälsängen och skiner upp med ett leende från ena örat till det andra. Helt fantastisk känsla! Älskar denna lilla pojke obeskrivligt mycket. På riktigt, det går inte att förklara med ord hur det känns att älska någon som en mamma älskar sitt barn. Det mest fantastiska med att bli mamma tycker jag!
 
 
Åh.. nu tror jag att han vaknade. Låter som om han ligger där inne och pratar med sig själv. Skall springa in och pussa på honom nu! Får se när vi hörs nästa gång!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: