Stress på jobbet

Idag hade jag en helt förfärlig dag på jobbet. Var ensam på morgonen på avdelningen (kollegan hade försovit sig) och hade så mycket att göra att jag sprang runt som en galning med tårarna brännandes bakom ögonen och puls på typ 300. De boende var irriterade på att jag inte kom när de ringde och dessutom så var smöret slut till frukosten. Tillslut kom min ena gruppchef till undsättning men dagen fortsatte i ett högt tempo och jag satt ner för första gången vid lunch för att hämta andan. Jag trivs oftast väldigt bra på jobbet och har fått beröm från både boende, anhöriga och kollegor men idag var det INTE kul.
 
 
Var med en stor lättnad jag fick traska hemåt med värkande fötter och rygg klockan tre. Nu väntar nämligen tre dagars långhelg innan det är dags för jobb igen. Fick sedan lite besök av Josefin på eftermiddagen och har precis kikat på en film med Tom, så nu känner jag att jag fått varva ner och tanka lite positiv energi.  
 
Vi har även packat resväskorna eftersom vi imorgon förmiddag åker iväg till Bosared. Skall bli såhååååå mysigt och skönt att få komma ut dit och slappna av ordentligt. Vi har bjudit med våra vänner dessutom så tillsammans skall vi ha en helg fylld med allt och ingenting. Skall spela spel, fiska, bada badtuna, njuta av god mat och ligga och götta oss i, den av väderleksnissarna utlovade, solen. Det kan jag verkligen behöva!
 
Nu skall jag gå in i vårt numera upplysta badrum (har levt utan glödlampa i några dagar och suttit och kissat i skenet av en stearinljuslåga) och tvätta mig och borsta tänderna. Sängen känns väldigt lockande kan jag säga och trots att dagen ändå blev rätt så bra tillslut så känns det skönt att få vända blad. God natt!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: