Ständigt detta buller

Möts av samma solskensleende varje morgon
 
God morgon! Idag ser det ut som om det finns alla möjligheter för en lika fin dag som vi hade igår. Byggjobbarna är som vanligt redan igång så det är oftast inget fågelkvitter man vaknar upp till utan snarare maskinbuller *suck*. När byggjobbarna sen går hem för dagen är det istället ofta någon granne som drar igång och borrar i våra betongväggar så att fönsterrutorna skallrar. Hör man på mig hur otroligt trötta vi är på allt det där kanske? Just nu låter en liten stuga mitt ute i ingenstans ganska lockande, även fast man väl ganska snart saknar närhet till affär och kommunikationer.
 
Nåväl, idag väntar som sagt IKEA med mammsen och mina två pojkar. Tanken var att jag skulle få sovmorgon idag men eftersom Vincent vaknade så förbaskat tidigt så tog Tom det tidiga passet och så fick jag snällt gå upp nu med honom när han vaknade för andra gången. Får snosa en stund under dagen istället.
 
Skall ringa mamma när han sovit igen sen och så möts vi där. Skall bli spännande att 1, få hjälp att planera hur det ska se ut och 2, se hur lång kö det är till den hjälpen. Förhoppningsvis blir det mer av 1 än av 2 eftersom vi ändå åker dit en onsdagförmiddag, men vi får väl se. Så länge får vi väl röja loss med bebin i varuhuset och inte lyckas plocka på oss allt för mycket grejer (omöjligt ju!). Gissar att jag kommer vara helt slut ikväll.
 

Postat av: Emelie

Lycka till! Det är uttröttande och kämpigt att bestämma kök men också otroligt kul och spännande! Hoppas ni får bra hjälp!! ;)

Svar: Ja gud jag är helt slut. Det blir ju inte lättare heller med en bebi som skall underhållas men nu tror vi vi fått till det bra!!
Alvert

2015-06-10 @ 09:39:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: