Sommarvärmen är här

Det var inte så lätt som jag trodde att halka tillbaka på bloggbanan men jag gör så gott jag kan. Dagen har ju inte direkt bjudit på ett "häcka inomhus framför datorn"-väder så det är väl inte så konstigt egentligen.

På förmiddagen idag var vi hela lilla familjen iväg och besökte Vs förskoleavdelning. Fick träffa två snälla och trevliga fröknar/lärare/pedagoger/extramammor som visade oss runt och svarade på alla våra frågor. Känns jättebra faktiskt och Vincent kommer säkert trivas. Det är bara mamman i huset som inte riktigt vill släppa iväg honom, men har man inget annat val så får det bli så. De är ju duktiga och vana att ha hand om småttingar så egentligen oroar jag mig säkert helt i onödan. Känns bara så konstigt att han inte alltid kommer att vara helt beroende av sin mamma och pappa. Lilla skrutten <3


På eftermiddagen sen var det dags för jobb för min del och det var väl rätt så motvilligt jag drog på mig arbetskläderna när solens strålar gassade utomhus. Var relativt lugnt på avdelningen dock så satt med två av de boende och pratade en stund i solen vilket var fantastiskt härligt.

Sparkcykel på jobbet ;) för latmaskar som mig

Slutade vid nio och ramlade ner i soffan hemma för att kika på ett avsnitt av Under the Dome och nu ligger jag med hängande ögonlock i sängen, redo att släcka lampan. Imorgon väntar besök på IKEA med mor min. Då skall vi planera sommarens stora renovering! Spännande!! 

God natt och puss!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: