Sommarkläder till småbarn

Sommaren har på något magiskt vis försvunnit i tomma intet då den fick nys om att midsommar var i antågande. Ingen svensk midsommar utan lite regn. Går ju givetvis och hoppas på att det fina vädret skall komma tillbaks snart så man kan vara ute och suga i sig lite D-vitamin. Det är sååå mysigt att traska iväg hela familjen till en lekplats i närheten och gunga och fika så det gör vi så ofta vi kan.
 
Vincent växer just nu in i storlek 80 i kläder och vi insåg att de mesta av våra kläder var i storlek 74 så vi har haft en liten klädbristskris här i någon vecka. Nu har vi inhandlat några plagg men plånboken lämnar ju en lång önskelista.. Har satt ihop ett litet collage med finfina plagg jag i smyg suttit och fönstershoppat på nätet. De är från NEXT, H&M och Kappahl.
 
Tycker det är svårt med sommarkläder till en liten. Själv går man ju runt i shorts och linne eller en klänning när det är varmt men små barn vill man ju inte i onödan utsätta för för mycket sol (även fast vi givetvis också smörjer med SPF). Då vill man kanske ha lite mer täckande plagg som för den delen inte de stackars barnen dör av värmeslag i. Linnebyxorna från H&M nere till vänster är en favorit som säkert kommer hamna i lilla garderoben. Superbra med knapp på sidan som omvandlar långbrallor till shorts.
 
Har ni några tips på bra sommarkläder till små barn? Eller några andra allmäna tips om att klara de stundande värmeböljorna med en snart ettåring att rå om?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: