Sommarförkylning

Idag var egentligen planen att åka till Borås djurpark med våra vänner men eftersom Alice (inte jag då alltså) drabbats av öroninflammation fick vi lov att ställa in. Kanske tur det då jag vaknade upp med världens huvudvärk och rivig hals. Huvudvärken är inte nådig och har fortfarande inte släppt men jag tror kanske den hänger ihop med det onda i halsen. Hoppas hoppas på att slippa en jätteförkylning.
 
Tom skjutsade iväg mig och Vincent till mamma och pappa imorse, där vi hängt hela dagen medan Tom varit iväg och jobbat. Fick någon timmes sömn medan lillfisen lekte loss med sin mormor och morfar vilket var väääldigt välbehövligt. Resten av dagen spenderade vi som vanligt traskandes runt runt och så mös vi en stund på en filt på gräsmattan. Frisk luft och varma solstråler i ansiktet gör väl en kanske inte friskare men visst mår man i alla fall lite bättre. För stunden åtminstone.
 
Jaga katter är superkul!.. och att få hänga med snälla morbror är inte dumt det heller
 
Huvudet bultar fortfarande och jag känner mig väldigt hängig. Jag håller hoppet uppe om att må bättre imorgon men oddsen är nog emot mig. Det är ju förfärligt tråkigt att vara sjuk på sommaren.
 
Nu skall jag trycka i mig något att äta trots att jag inte alls är sugen och sen får det nog bli tidig sänggång för min del. Tom har lovat mig sovmorgon imorgon vilket jag verkliegn ser fram emot. Får vila ordentligt för här har man inte tid att vara sjuk minsann.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: