Snopet!

Hade precis skrivit ett långt inlägg om hur jag jobbat idag fast jag är dunderförkyld men så försvann det plötsligt och ja.. jag orkar INTE skriva om allt. Nåja.. Ligger i soffan med ett glas vin och kikar på EM-finalen. Helt okej nedvarvning för min del. Mår jag sämre imorgon (tryckte i mig en alvedon idag för att orka med) får jag nog bli hemma trots att det är personalbrist och att jag förlorar massa pengar. Var på gränsen att jag orkade med idag och dessutom har Tom ont i ryggen igen så jag fick gå upp med Vincent imorse. Ska väl gå och lägga mig så fort matchen är klar. Kan behöva en god natts sömn! Nedrans förkylning alltså!

Bosared!! Längtar redan tillbaks...

Postat av: Emelie

Du får väl skicka honom till Denny! Jag var där förra veckan och rätade ut ett (nästan) ryggskott, snett bäcken, kotor som låg på andningsnerver samt en nacke som var ihoptryckt och hindrade blod till hjärnan samt pressade på huvudvärksnerv, mirakelmannen Denny fixade allt ;) vi får ta och ses snart så att vi kan fota våra sötnosar i sommarsolen! :)

Svar: Ja jag har varit där två ggr själv. Man blir rätt blåslagen men oj vad duktig han är. Vet dock inte hur Tom skulle klara det. Han klarar knappt en vanlig massage så han är lite känslig ;) ;) Vi bor hos mamma o pappa nu när de är iväg men tycker absolut vi ska ses!!
Alvert

2015-07-01 @ 09:29:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: