Men, men.. JAG kan ju!

Halloj! Idag har jag checkat av den obligatoriska redovisningen i skolan. Vi hade fått tilldelade varsin fråga (6 stycken frågor allt som allt) som berörde antingen örat eller ögats embryonala utveckling och fick i uppgift att, utifrån kursboken, förbereda en muntlig presentation på 10 minuter att hålla inför en del av klassen (tror vi var runt 25 st. Det innebar alltså att bara en fjärdedel av oss faktiskt skulle få redovisa.
 
Till både min lättnad och besvikelse blev det inte jag. Hjärtat han rusa till 200 slag i minuten innan de ropat upp vilka som skulle få redovisa trots att jag var väl förbered och var helt inställd på att det skulle bli jag. Så här i efterhand hade jag verkligen velat göra det. Hon som hade min fråga hade nämligen missuppfattat stora delar av utvecklingsförloppet (i den mån att läraren fick gå fram och i princip dra hela förloppet själv) och jag kände väl kanske att jag hade kunnat göra det mycket bättre (nejnej inte alls mallig). Inget illa mot henne för det kan hände vem som helst men jag var ju så rackarns bra förberedd och hade velat ge mina (blivande) kursare en ordentlig chans att förstå. Redovisningarna ligger nämligen till grund för tentan som vilken föreläsning som helst.
 
Gammal bild på tentapluggsplanering. Just nu känner jag mig faktiskt ganska lugn ;)
Nåväl. Kommer nog aldrig glömma ögats utveckling och bakgrunden till sjukdomen kolobom nu. Får väl se om jag minns det när vi läser ögonkursen senare på programmet. När jag kom hem så tog lilla familjen och packade in sig i bilen för att åka till Frölunda Torg på jakt efter studentpresent. Vi var EXTREMT effektiva. Så till den grad att vi hann bocka av fler saker på den oskrivna "detta måste vi fixa"-listan. Kom hem med studentpresent, kalaspresent, bh och lite pryttlar till det stundande ettårskalaset.
 
Ja det är ju tydligen en oundviklighet att de där små små knytena växer upp och fyller år och eftersom jag gillar kalas så skall vi fira denna (sorgliga??) dag med alla nära och kära. Så trots att vi inte har skickat ut en endaste inbjudningn än har vi inhandlat lite engångsartiklar. Sprida ut kostnaderna kan väl aldrig vara fel? Blev alldeles kär i mönstret på dessa treat tubs från Lagerhaus. Kommer bli perfekta till det vi skall bjuda på *skrockar hemlighetsfullt*. Dessutom var det ta tre betala för två. Perfekt ju!
 
 
Nu skall jag ta en sista sväng med föreläsningsanteckningarna och sen står jag i valet och kvalet att titta på ett till Under the Dome-avsnitt eller att gå och lägga mig. Vi får väl se vad det hela slutar!

Postat av: Anonym

Gå och lägg dig människa

Svar: Haha jajaaa!
Alvert

2015-06-03 @ 22:30:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: