Köksplanering med en bebis

Besöket på IKEA idag gick bra. Det är inte det lättaste att stå still och planera kök (japp det är såklart köket som skall renoveras) och samtidigt underhålla en liten bebbe. Vi hittade lite roliga saker att bita på och banka med, ja i alla fall bebin, och så traskade vi runt till fots och med vagnen.
 
 
Köket kommer bli toppenbra och tanken är väl att det nya köket kommer höja värdet på lägenheten när det väl är dags att sälja. Köket vi har nu är verkligen risigt med stort R och vi blir därför tvungna att byta ut ALLT, inklusive vitvaror. Nu skall det bara kontrollmätas lite grann och sen skall vi beställa. Spännande!
 
Jag var såååå trött när vi äntligen lämnade IKEA. Bjussar på en illustrerande bild på mig i bilen på väg hem med ett par exklusiva Michael Kors-väskor under ögonen (eller inte!). Blev raka vägen i säng med mig kan jag säga.
 
 
Tanken är att hinna med att renovera nu i sommar när vi inte har skola och annat som måste fixas. Då kan vi dessutom bo hemma hos mina föräldrar och slippa allt buller från byggubbarna utanför (YES!). Blir lite längre till jobbet för mig bara men förhoppningsvis kommer vi i ordning hyffsat snabbt i alla fall. Skall bli så skönt med nytt och fräscht. Känns väldigt väldigt lyxigt!
 
Nu: Game of Thrones med gubben min!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: