Köket Före

Som ni vet så väntar en köksrenovering på oss alldeles runt knuten. Den 7e kommer lasset med det nya köket från IKEA och då är förhoppningen att i alla fall ha packat ner mycket i lådor och dessutom ha rensat ut lite space i vardagsrummet så det finns någostans att ställa allt när det burits upp. Under tiden är tanken att vi skall bo hemma hos mina föräldrar och vi tänkte faktiskt flytta dit redan imorgon. På så sätt slipper vi att bo i kaos utan tillgång till kök vilket ju inte rimmar så bra med småbarnsliv eller avkoppling mellan jobbpass. På riktigt har jag svårt att se hur detta skall gå vägen över huvud taget men det kommer väl bli färdigt tids nog... på nått vänster.
 
Eftersom köket inte var fullkomligt belamrat med disk idag knäppte jag lite kort för att visa er förebilder. Kan ju vara kul att se skillnaden när vi tillslut har vårt nya fina kök. Det är ganska litet så det är lite meck att fota men jag tror ni kan få en uppfattning om hur fantastiskt det är just nu (NOT).
 
 
Som det är nu mynnar köket ut i en matplats. Rummet viker av som ett L och där får vi plats med både köksbord (som Vincent sitter vid på bilderna) och en kontorshörna. Tanken är nu att smälla upp en vägg mellan matdelen och köksdelen så att Vincent får sig ett alldeles eget rum i slutet av köket. Köket blir inte mindre och matbordet får flytta ut i vardagsrummet. En bra lösning tycker vi mvh, ligger blixtstill hela natten för att inte väcka sovande bebis.
 

Postat av: Marita

Det kommer bli så fint när det är klart <3

Svar: Jadå det kommer det bli minsann. Ska bli så skööönt!
Alvert

2015-06-30 @ 21:26:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: