Kläder till midsommar

Slänger in ett kort hej här innan jag kryper till kojs. Har kännt mig rätt så hängig idag med men har en dag på mig att återhämta mig till innan jobbet kallar. Får se hur det kommer att gå ;)
 
Pallrade oss i alla fall iväg en sväng till Frölunda Torg idag i jakt på kläder inför midsommar och lyckades hitta till oss alla tre. Kanske inte det bästa att göra när man är sjuk men det var absolut nödvändigt kan jag lova. Hittade en klänning på favvobutiken New Yorker på REA för 169 kronor så jag blev glad. Trivs ju inte alls i min kropp just nu så prova kläder är inget jag precis längtar efter, men denna blev jag i alla fall någorlunda nöjd med och då är det bara att köra.
 
Här får ni en liten sneak peak på mor och son-outfit.
 
 
Imorgon väntar en trip tillbaks till IKEA för inhandling av flyttkartonger och beställning av kök (det är i alla fall förhoppningen). Vi delar upp alla måsten på flera dagar så att vi alla orkar med och det känns rätt vettigt. Livet med bebis är nog så ansträngande och med lite förkylning på det för man ta allt i snigelfart. Kanske kan fjäska till mig en till sovmorgon imorgon också *blink blink*

Postat av: Robex Lundgren

söt

Svar: Tack!
Alvert

2015-06-15 @ 22:52:44
URL: http://ghgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: