Glädje och sorg

Vilken dag! För det första så har jag knappt hämtat mig från de senaste dygnens monsterarbetspass och sedan har dagen dessutom bjudit på lyckligaste lycka och sorgligaste sorg. Startade dagen till de hemska nyheterna om Lisa Holm och nu avslutar jag dagen med soffmys framför tvbevakningen av bröllopsbanketten. En dag med otrolig sorg och fantastisk kärlek, på samma gång. Skänker mina varmaste tankar till både Lisas anhöriga och de nygifta, fast på helt olika sätt såklart. Det är svårt det här.
 
Vi har haft tvn igång här hela dagen i alla fall (för ovanlighetens skull... eller kanske inte.. vem vet.. #missaraldrignyhetsmorgon) och följt uppladdningen inför bröllopet. Tom åkte visserligen redan tidigt för att lägga tak med polarna, men jag tror inte han gråtit särskilt mycket över att han missat det. Jag däremot satt givetvis och storbölade under hela vigseln samtidigt som jag försökte underhålla en inte allt för nöjd liten herre. Ehm.. närvarande förälder var det här ja. Det är ju faktiskt inte varje dag det är kungligt bröllop så då får det bli lite multitasking.
 
 
Så vacker vigsel så jag nästan har lust att springa till kyrkan på direkten. Möjligtvis att mitt bröllop kommer att bli aningens mindre dårå, men är det nått tvbolag som hör av sig så får man ju ställa upp. Även fast bröllopslängtan är stor hos mig så får det vänta ett tag. Kostar ju en hel del det där kalaset och eftersom jag bara har planer på att gifta mig en gång i livet så vill jag göra det ordentligt, precis så som vi vill ha det. Så länge nöjer jag mig med att gå på bröllop och suga i mig inspo av andra. Redan i höst skall vi faktiskt gå på vigseln av min kusin Emelie och hennes Erik. Skall bli jättekul!
 
Grattis prinsessan Sofia och prins Carl-Philip. All kärlek till er och lycka till i framtiden. Skall bli så kul att få följa er resa tillsammans!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: