Velpelle

Om ni någon gång undrat vart ni hittar världens största velpelle så kan ni sluta leta, ni har henne här! Sitter i bilen på väg till sommarstugan igen efter att ha blivit övertalad om att stanna hemma i helgen av min sambo. Hur mycket jag än övertygat mig själv om att jag mår bättre så syns det tydligen inte på utsidan och tänker jag efter så är det nog ett klokt beslut att försöka bli frisk på riktigt. Gick ju tillbaks för tidigt förra gången och blev ju inte direkt friskare av att ränna runt på jobbet. Så ja... två sjukdagar till och så två lediga dagar i början på nästa vecka borde vara mer än tillräckligt för att komma på banan igen.


Nu kommer jag dessutom inte kunna renovera eller springa ute i affärer så då är det bara vila som gäller. Känns skönt faktiskt. Även fast jag är superstressad över att missa så mycket jobb. Jag är dålig på att vara snäll mot mig själv tyvärr.

Nu skall jag nog joina min son och ta mig en liten blund. Är inte mycket för bilsovning men man kan ju vila ögonlocken lite grann ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: