Vad ska jag ha på gröten?

Idag var det riktigt tunnt på jordgubbar i mina föräldrars jorsgubbsland. Det är alltså inte bara jag som tappat hoppet om sommaren utan nu verkar även jordgubbarna tacka för sig. Nu uppstår dock som ni säkert anat ett litet problem. Vad ska jag nu ha på min gröt??


Jordgubbar med kokos/nötkross och lite ringlad honung på toppen har varit min go to nu i någon vecka men det är verkligen jordgubbarna som gör det. Äter jag gröten som den är så är den ju inte så jättefantastisk precis. 

Så. Nu vill jag ha alla gröttips jag kan få på smarriga smakkombinationer man kan testa. Hur gör ni för att gröten skall bli ätbar (utan att hälla på en näve sylt på då)? Och har ni något mer bra frukosttips så tar jag gärna emot det också såklart.

Postat av: Emelie

äppelmos och kanel är faktiskt gott! Eller andra bär. Brukar hälla i blåbär och hallon innan jag kokad gröten. Och sen toppa med lite till. Gott det med :)

Svar: Aaahh, smart att ha i det redan innan! Får testa med lite olika frukter och bär så får vi se om jag hittar några favoriter. Kan ju bli dyrt i vinter bara med färsk frukt men då kanske äppelmos och kanel funkar! Tack för tipsen :D
Alvert

2015-07-31 @ 22:19:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: