VAB i jordgubbslandet

 
Sitter med lördagsgodiset ovan och skall alldeles strax kika på ett avsnitt på netflix. Vilket det blir får vi se. Har ju som ni vet ett flertal på favvolistan just nu. Dagen har spenderats tillsammans med min goe son. Tom mådde inte så bra igår så idag fick jag för första gången i mitt liv vabba. Känns inte sådär jätteskoj att krångla med försäkringskassan angående ersättning dock, det är ju så extremt krångligt när man inte är fast anställd, men har i alla fall skickat iväg ett mejl till dem så får vi se. Någon här som varit i liknande situation som vill guida mig?
 
Nu mår han som tur är bättre efter att ha fått vilat och sovit ordentligt. Det är ju alltid så jobbigt att ringa och sjukanmäla sig eftersom man vet hur man sätter dit sina medarbetare men måste man så måste man. Jag är en sån som har lätt för att få extremt dåligt samvete av sånt här och tänker genast ut värsta tänkbara scenariot där chefen avskedar mig och kollegorna pratar skit om mig bakom min rygg, men nu är det ju som det är och jag skall inte behöva försvara mig själv och mina val, eller hur?  Och nu sitter jag ju här och skriver ihop ett litet försvarstal till er *suck*... nu får jag skärpa mig. 
 
Har hur som haft det jättemysigt med Vincent och vi har traskat runt och undersökt diverse krukväxter och stolar. Dessutom har mina föräldrar (som de senaste inläggen så fint hintat) ett jordgubbsland, till Vincents stora förtjusning. Tur att man är med och hinner borsta av de värsta av jorden och bladen innan de åker in i den lilla munnen. Jordgubbar är nog hans absoluta favorit. Det bästa med eget jordgubbsland är att alla jordgubbar inte mognar med en gång så det finns alltid ny gubbar, redo att plockas, nästa dag trots att man plockat många dagen innan. Jag är ju dessutom inte den som tröttnar på jordgubbar i första taget (mvh fd jordgubbsförsäljare) utan äter det gärna flera gånger om dagen. Hur gott som helst ju!
 
Hrmm.. Detta inlägg blev längre än väntat. Brukar bli så när man behöver skriva av sig lite grann. Skall ta och kika på det där avsnittet nu innan jag måste sova men ni får ha en fortsatt trevlig lördagsnatt så hörs vi imorgon! KRAM!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: