Många bollar i luften

Ledig dag idag och den har givetvis gått alldeles för fort. Vet faktiskt inte riktigt ens vad jag hittat på.. hmm. Vi har varit iväg en sväng till lägenheten i alla fall och passade på att inhandla lite byggsaker på K-rauta på vägen. Fick inte så mycket gjort då Vincent inte riktigt var på humör men skrev ihop en plan på vad det är som behöver göras innan själva köket kan sättas upp, vilket är en hel del. Det är ju inget nybygge vi bor i precis och det syns när man väl börjar riva. Sätta upp köket känns lätt som en plätt jämfört med allt förarbete med slipning, spacklig, målning, lägga golv osv. Fortfarande en stadig 8a på köksrenoveringsångestskalan alltså!
 
 
Grötfrukosten intogs när lillen somnat i ett hav av diverse papper, limstift och kort. Sitter och pysslar med Vincents fotoalbum så fort jag får tid över och som ni vet så beställde jag ju över 600 (!!) bilder så det tar ju lite tid. Är väl helt ok nöjd med det jag gjort hittills men man önskar ju att man kanske var en nypa mer kreativ och pysslig än vad man är. Dessutom kostar det oförskämt mycket med färgade papper hit och dit. Tänk, det tänkte man inte på när man satt och pysslade på fritids med flörtkulor och glitterpennor minsann.
 
Utöver det så har vi varit och pantat burkar och inhandlat lite smått och gott inför den ack så spontant ihopslängda 22årsfesten vi skall hålla på fredag. Fyller ju år om mindre än en vecka och då jag var väldigt extremt gravid förra året (kika bara här) så är det på sin plats med lite mer ståhej i år. Det var väl egentligen Tom som kläckte idén för några dagar sen och jag som gärna vill planera gooood tid i förväg har lite smått panik över spontaniteten i det hela.
 
Kommer säkert bli urtrevligt oavsett så jag skall försöka ta några djupa andetag och lugna ner mig några hekto. Är lite nervös bara eftersom jag tänkt bjuda på hemmagjord tårta. Perfekta tillfället att öva inför kommande ettårskalaset tänkte jag *inbillar sig att hon är någon slags oupptäckt tårtmästare*.
 
Som ni ser är det många bollar i luften just nu så har knappt hunnit sitta ner vid datorn alls. Det är ju trots allt sommar och jag gissar att inte ni heller sitter fastklistrade inomhus längre stunder (eller??). Nu vankas det nog snart lite kvällsfika här hemma och ikväll åker Tom och hämtar mina kära föräldrar på flygplatsen då de varit och glassat i Barcelona en vecka. Inte alls avis *arrgh*. Ska bli skönt att få krama om dem lite grann!
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: