Fota till ett blogginlägg

Det är rätt roligt att se hur en bloggare vs ickebloggare tänker. Bad ju Tom ta kort på lägenheten igår när han var där och hem kom han med två bilder. TVÅ. Fina bilder i och för sig så det räcker ju egentligen men jag som är van vid att ta 5 bilder bara på min tekopp (och oförsvarbart många när det ska tas en selfie) fick mig ett litet skratt. Själv hade jag nog gått loss med kameran ordentligt eftersom jag vet att oftast knappt hälften blir bra (eller bra nog för mig kanske rättare sagt).

Här kommer i alla fall en bild på work in progress just nu. Tom hann inte med så mycket igår då han inte kunde borra för rören till elementet men ni ser ju hur snyggt det kommer att bli.


Vi valde att låta den hårt limmade plastmattan ligga kvar under vilket såhär i efterhand känns väldigt bra. Då har vi en slät yta att jobba med och mattan kommer att isolera lite grann så att det inte blir så kallt på golvet för nakna små barnfötter.

Det är faktiskt lite tråkigt att tänka att vi kanske bara bor här några år till innan vi flyttar till större, för det kommer bli så fint och vi lägger ner så mycket jobb och kärlek. Vincent kommer antagligen knappt ha några minnen här ifrån. Hoppas bara vårt slit kommer synas på försäljningspriset ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: