En härlig födelsedag

Hallåhallå! Hade en fantastisk födelsedag igår. Visserligen fick jag ingen frukost på sängen då Tom var tvungen att möta upp en elektriker i lägenheten tidigt på morgonen men vid lunch åkte vi iväg mot Bosared och där väntade god mat och lite kalasande tillsammans med en del av släkten. Det pågår dessutom en massa renovering även här så det fick bli att traska runt och undersöka med en styck nyfiken bebis som ju inte vill sitta på sin rumpa mest hela dagen.
 
 
Av mina föräldrar och Tom fick jag en kompaktkamera i present. En smidig liten sak som är alldeles perfekt att ha med sig när man är ute på språng. Nu slipper jag ta dåliga foton med min mobilkamera men ändå slippa att släpa med systemkameran överallt. Så nu kommer ni se finare foton här i bloggen framöver.
 
 
Gick runt och testade den lite igår och i bra ljus är den helt grym, trots sin storlek. Det är lätt att man jämför med systemkamerans kvalité och där ligger den ju faktiskt lite i lä, såklart.
 
 
Vi passade även på att fira Vincent lite i förväg. Kände direkt hur det började bränna bakom ögonen när vi sjöng för honom. Kommer bli en riktig gråtfest den 1e kan jag lova. Av sina gammelföräldrar fick Vincent en superhärlig bok och av mina kusiner fick han leksaksmat. Blev väldigt nostalgisk när jag fick se den för vi hade exakt likadana när vi var små. Ni kanske också känner igen dessa frukter?
 
 
Vincent blev i alla fall överförtjust och kommer säkert att kunna leka med dem i många år på olika sätt. Tummen upp för såna leksaker tycker jag!
 
Idag regnar det här så då får vi hålla oss inomhus. Gör inte mig så jättemycket. Gillar att sitta inne och lösa korsord och spela spel också.. men blir ju inte så mycket av den varan med en liten ettåring. Nu är det dags att knata ner till säteriet och äta lunch... Jag är hungrig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: