Egentid och gröt

Idag hände det som är en sådan raritet nu för tiden. Jag fick egentid. Tom och Vincent packade ihop sig vid tio imorse för att åka till Toms föräldrar och jag börjar inte jobba förrän vid 3. Såå.. vad gjorde jag med min tid? Hrm.. måste erkänna att jag är rätt besviken på mig själv. Egentid är ju såååå eftertraktat och så när man väl får en stund för sig själv så slösar man bort den på strunt. 
 
I mitt fall blev det en film i soffan och lite slösurfande bland randomklipp på youtube. Borde väl ägnat mig åt att jobba på Vincents fotoalbum eller åtminstone ligga på stranden med en frozen margarita i handen. Nu går jag istället och grämar mig över att jag slösat bort min tid och att jag strax behöver åka till jobbet. När får jag denna guldchans igen liksom? Nåja, skall inte gråta över spilld mjölk. Var rätt gött att ligga i soffan utan att behöva hålla ett ständigt öga på en liten blåmärksmagnet till son. 
 
Tänkte dela med mig av dagens frukostexperiment. Detta var nämligen vad som stod på menyn idag.
 
 
Havregrynsgröt med färska jordgubbar och riven kokos. Jag har aldrig riktigt varit ett fan av just havregrynsgröt. Tycker alltid det smakat som slemmig kartong, men eftersom det ju är en riktigt nyttig och bra frukost så tänkte jag ge det en chans till. Det var ju trots allt ååår sen jag åt havregrynsgröt sist (mannagryn och risgryn är mer min melodi). Det såg faktiskt riktigt smarrigt ut och skall jag vara helt ärlig så var det inte aldeles förfärligt. Konsistensen var långt ifrån så illa som jag ville minnas. Jag tror att jag saltade lite för dåligt så får testa med lite mer nästa gång för ja, det blir nog att testa någon gång till i alla fall innan jag helt ger upp hoppet om gröten.

Postat av: Anonym

Fiberhavregryn är grejen! Vanliga går ju inte att äta, usch

Svar: Åh! Måste testa det ;) Tack för tipset!
Alvert

2015-07-12 @ 09:41:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: