Det kanske biir ett kök ändå

I söndags påbörjade vi, som ni vet om ni följer mig på instagram, projekt golvläggning i lägenheten. Det kommer bli så übersnyggt när det är klart så det är inte klokt. Finally känns det som att vi kommer någon vart med bygget. Som ni vet har inte jag varit så värst hoppfull över att köket någonsin skall bli klart men nu kan jag ändå se små solkatter i taket från det där ljuset i tunneln långt, långt borta.
 
Väggarna är inte riktigt färdiga för målning än och vi har inte smällt upp väggen till barnrummet men tack vare att golvet nu kommer på plats så kan man ändå få en liten fantasibild i huvudet över hur slutresultatet kommer att se ut. Det var omöjligt innan med tapet hängandes från väggarna och hål i golvet efter bänkskåpen.
 
Skall visa er så kanske ni förstår vad jag menar ;) Detta är för exakt en vecka sen:
 
 
"Panik!! Vad har vi gjort??" Och sedan i söndags, det är alltså framåt i processen trots att det är hundra gånger mer kaosigt. Här fyller vi igen hålen i golvet och slipar och spaclar väggarna:
 
 
Pappa "hemmasnickaren" Valfridsson hjälper oss med att spackla och diverse annat fix. Mycket bra att ha en sådan när man inte riktigt har någon aning om vad man gör, tips tips. Fast nu är jag inte riktigt snäll. Tom har ju jobbat som snickarlärling så han kan ganska mycket han med. Det är bara jag som känner mig som en tröja i diskmaskinen och inte riktigt passar in. Jag lär mig dock massor genom att fråga och testa. Det kan ju inte bli annat än fel liksom.
 
Jag har ingen bild på hur det ser ut just nu med golvläggningen i full gång (det är liiite mindre kaos i alla fall så lugn i stormen Arga Snickaren) men Tom har lovat att knäppa några kort åt mig när han är där idag och jobbar. Can't wait to see hur snyggt golvet ser ut när det är lagt! Såååå spännande :)

Postat av: Marita

Ska bli spännande o se resultatet sen 😊👍🏼 ni är superduktiga👏🏽

Svar: sakta men säkert!
Alvert

2015-07-29 @ 10:31:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: