1 ton kök

Det blir mycket renoveringsuppdateringar just nu. Vi gör liksom inte mycket annat skoj så tycker ni det är urtrist kan jag bara säga sorry. Igår var vi bara en liten stund i lägenheten men lyckades ändå med ganska mycket. Nu är det verkligen helt tomt i både kök och blivande barnrum. Kaklet är nerknackat och det som är kvar att riva är tapeter och golv. 
 
Det som däremot inte saknas längre är vårt nya kök eftersom det anlände till lägisen igår. Nästan ett ton (!!) med paket från IKEA står nu och fullkomligt äter upp vårt vardagsrum (bilden gör inte kartongberget rättvisa ALLS). Vilken ände skall man börja i ens?
 
 
Det känns faktiskt surrealistiskt att vi skall få ihop de där till ett sprillans skinande kök men på nått sätt skall det ju gå.
 
Idag blir det dock ingen renovering för det står ju som bekant jobb på schemat. 13,5 timmar från och med nu... bara att köra! 

Postat av: Emelie

Vi fick fem lastpallar plus vissa lösa delar om jag inte minns fel, och då var inte kyl, frys och fläkt med.. Ett tips är att gå efter plocklistan där varje modul är beskriven var för sig, så gör man ett skåp åt gången och sätter på plats :) det går hyfsat fort när man väl kommer igång :) se till att rensa upp en bra arbetsyta bara :) lycka till!

Svar: Hehe tur att vi ändå har ett "litet" kök. Allt var med här förutom micro och ugn. Är säkert som du säger att det går fort när man väl kommer igång ;)
Alvert

2015-07-08 @ 10:22:49
Postat av: Angus

haha javisst dt är han, en söt liten tös

2015-07-08 @ 20:18:10
URL: http://angusfoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: