Vårt nyår

Äntligeeeeen hemma! Ja det är helt galet skönt att få vara hemma nu efter allt fläng hit och dit över jul och nyår. Nu har vi ju lite skojigheter inplanerat i januari men annars hade jag tänkt att försöka ta det lite lugnt och hålla mig hemma. Vincent har haft jättesvårt att komma till ro det senaste och det beror nog till stor del på allt fläng så för oss båda tror jag det är bra om vi får återgå till lite "vardag" igen. Firar med lite gott julte (ja men visst kan man väl få dricka det i nååååågra dagar till??) och lite mys med lilleman jag just plockade upp ur spjälsängen efter en liten nap.
 
 
Nyårsfirandet igår var riktigt mysigt. Vi hade lite problem med en herre som var övertrött och inte ville somna men tillslut så stängde han sina blå efter team work av mamman och pappan. För oss som inte gillar räkor (alltså jag, Tom och barnen he he he *trycker in huvudet i skämskudden*) blev det tacos och sen bjöds det på supermumsig pannacotta till efterrätt. Lite senare på kvällen blev det även fika och jag hade bakat kladdkakecupcakes som tydligen var väldigt poppis *nöjd tjej*.
 
 
Kan ju säga som så att jag var rätt så glad när klockan slog tolv och man fick gå och lägga sig HAHA! Sömnbristmamman hade ögon som gick i kors nämligen så efter att gästerna hade gått var jag den första att krypa ner under täcket. Hoppas att ni alla också hade en mysig/spännande/galen/rolig nyårsaftonskväll!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: