Trött fredagsmorgon

Strax efter att jag skrev inlägget igår och vi precis huggt in i pizzan vaknade ju givetvis en liten herre. Sen pågick läggningsförsök tills han slutligen somnade vid elva och ja, det blev ju ingen mysig pizzakväll direkt hehe. Livet som småbarnsförälder som sagt ;) På det så vaknade bebis cirka sjuttioelvatusen gånger inatt och ville ha mat så idag är jag inte nått vidare pigg kan jag säga.
 
Min älskade busonge! Du gör det inte lätt för oss ibland. Tur att du är så fruktansvärt söt ;)
 
Ikväll skall lilla familjen dra iväg på middag hos min barndomsvän Felicia och hennes kille. Skall bli supertrevligt med lite parmiddag *känner mig som 50 år*. Det är rätt konstigt ändå att just parmiddagsfenomenet får mig att känna mig så gammal. Jag har ju både bolån, bil och barn. Inte för att detta är första parmiddagen jag går på heller men just ordet parmiddag får ju en att krypa in i garderoben och leta upp nått gammalt gosedjur att få känna sig nostalgisk med. Hur som helst så kommer det säkert bli en jättemysig start på helgen som för vår del är helt fullsmockad med roligheter känns det som.
 
 
 

Postat av: Elin

Åh vad duktigt han sitter!!

Svar: Jadå om han är på humör sitter han nån minut innan han trillar eller viker sig dubbel över fötterna hehe. Fortfarande roligare att stå eller bli buren dock :P
Alvert

2015-01-09 @ 19:56:22
URL: http://momt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: