Torsdagsfläng och lite feedback

Igår var jag hemma en sväng hos mamma, pappa och Gabriel och mös. Tom har projekt i skolan så han spenderar just nu ganska mycket tid där och då kände jag att jag inte vile sitta hemma och häcka alldeles "ensam". Vi åt mat och sen mumsade vi i oss varsin semla. Vincent var verkligen på världens bästa humör och jollrade och skrattade mest hela kvällen. Kanske för att han får så extremt mycket uppmärksamhet #borskämdmedkärlek. Min bror är dessutom väldigt populär i Vincents ögon.. gissar på att det kommer fortsätta att vara så.Varför använda en babysitter när man kan sitta i en låda??

Idag fick jag och Vincent bege oss in till Mölndals Centrum för att inhandla lite saker på apoteket. Vi passade på att handla lite småsaker på hemköp också och som tur var så var det uppehåll i det ständiga regnandet så vi slapp bli genomblöta. Känns ju som att det bara regnar och regnar nu för tiden, längtar sååå till lite bättre väder så man slipper känna sig så isolerad inne i lägenheten. Nu väntar ju visserligen VABruari runt hörnet så det kanske får bli lite häckande i soffan ett tag till *växer fast i golvet och börjar mögla*


 
Detta är tydligen det nya för Vincent. Han plockar jämt och ständigt ut nappen och försöker att sätta tillbaks den igen. 63 av 64 gånger så missar han och börjar tugga/slicka/suga på en helt annan del av nappen men några (räknar på en hand) gånger så har den ploppats in i munnen följt av applåder från den överförtjusta mamman.
 
Måste tacka för fin respons på mitt yotubeklipp för övrigt. Ni är ju några stycken som sett det nu och jag vill jättegärna höra vad ni tycker! Gillar ni videobloggar eller är det något annat som ni saknar här i bloggen som ni vill se mer av??! Frågestund? Önskeinlägg? Toplistor? Recept? Vad vill ni se här?
 

Postat av: Ellen

Jag ser gääärna fler vlogg-inlägg! Annars typ vilka bloggar du läser själv, dina topplistor på serier/filmer eller gärna mer av den "osminkade" sanningen om att vara mamma. Man hör ofta, graviditeten är lycka och när barnet kommer blir det bara ännu bättre, men det är intressant att få veta (som du ju delat med dig av en del) vad man får gå igenom som är jobbigt och värre än man förväntade sig, i blandning med allt det som är mer underbart än man kunnat föreställa sig.
Nu blev det mycket, men jag ville gärna inspirera lite då jag tycker din blogg är så mysig att följa!
Kram

Svar: Åååh tusen tack för grymmaste feedbacken! Suger åt mig all inspiration och har redan en massa idéer. Uppskattade verkligen detta :) Kraam
Alvert

2015-01-29 @ 21:11:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: