Supermumsig supermüsli

Efter ett besök hos massören Denny igår känner jag mig sådär härligt mörbultad. Ja nu är det ju inte något spa jag varit hos utan jag har alltså fixat till min onda rygg och jag kan säga er att vanlig spamassage är en fis i havet jämfört med massagen man får hos honom. Förra gången jag var hos honom så hade jag ett stort blåmärke längs med hela min ryggrad och idag känns det ungefär som om hela min rygg pryds av ett (trots att jag inte kan se något i spegeln). Förhoppningen är ju att ryggen skall bli bättre och inte sämre men det tar ju några dagar för allt att återhämta sig.
 
Igår kom ännu en leverans från mat.se till oss och där med är vårt kylskåp inte ekande tomt längre. Vrålhungrig som jag var igår inveg jag den nya müslin som jag köpte och oooj vad mumsig. Lite fler russin i så hade den varit 10/10. Pauluns supermüsli med kokos, hasselnötter och jordgubbar. Ja ni hör ju! Goooott!
 
 
Det fick även bli dagens frukost tillsammans med en stor kopp te och det smakade banne mig lik gott idag med. Märkligt ;) Vincent knaprade loss på ännu en nyhet från veckohandlingen och dessa fick stor tumme upp från lille herrn tror jag. Majskrokar!!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: