Kalasfix

Nyss hemkommen efter en bitande kall promenad här i lindome. Det riktigt bränner i kinderna och benen när de sakta tinar upp. Försökte få lille herrn att somna och det gjorde han tillslut efter EN HALVTIMME, så jag fick snällt traska på utan vantar och mössa i en halvtimme till. Härligt så här efteråt men känner ju av sviterna från min fruktansvärda huvudvärk imorses nu.
 
 
 
Saker och ting börjar falla på plats här hemma. Vincent hjälpte mig och pressa lime förut bland annat och så har jag gjort sockerlag.
 
 
Snart får vi nog dra oss hemåt så lilleman får varva ner inför natten för imorgon skall han ju mysa med sin farmor. Men först lite gourmetmiddag beståendes av köttbullar och makaroner ;)

Postat av: e

så söt ! :)

Svar: :D
Alvert

2015-01-04 @ 19:10:05
URL: http://beriz.blogg.se
Postat av: Farmor marita

Farmor ser fram emot o ses imorgon.Är en ära att få ta hand om denna lilla godbit.Hoppas allt går bra imorgon på festen-jag o Vincent ska passa på o mysa under tiden <3 Farbror Jonte följer med oxå o får sig lite bäbisgos han med <3

Svar: Ja han är i goda händer! Förhoppningsvis är han snäll mot er och går och lägger sig i tid hehe. Idag somnade han väldigt lätt kvart i nio så det bådar ju gott i alla fall ;)
Alvert

2015-01-04 @ 21:12:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: