Den "stora" IKEA-haulen

Lovade ju att visa er vad vi köpte på IKEA igår. Ingenting spännande egentligen men lite smått och gott som vi behövde. På onsdag så är dessutom tanken att vi skall åka tillbaks och köpa väggskenor och hyllor i ALGOT-serien för att sätta upp i badrummet och på så sätt få lite mer förvaring i vårt annars ganska trånga badrum.
 
Känner att jag snart kommer vara expert på förvaringslösningar då all min energi som är kvar efter en dag med bebis (inte så mycket då med andra ord) går åt till att fundera över nya smarta sätt att förvara alla våra pryttlar. Tanken är även att skötstationen skall flyttas in till badrummet för att göra mer plats i sovrummet och slippa den, visserligen svaga tack vare vår blöjhink, ständiga bebisbajslukten där inne.
 
 
Fler skoskåp till hallen, en snyggare kasse som "strumpkorg", ljus (haha), supersmidiga tröjhaklappar till smaskande bebis samt tre tyglådor till våra KALLAX-hyllor i vardagsrummet för att förvara bebisprylar som ligger och dräller exakt överallt. Dessutom köpte vi... *trumvirrvel* *publiken drar efter andan*
 
 
En ANTILOP-stol!! Jajjemen, det räcker inte med en triptrapstol och en hopfällbar retrostol tydligen utan nu är vi ägare till en tredje barnstol. Kan inte ha för mycket av den varan! Nä men skämt å sido så har vi ju faktiskt två stolar redan men lillen sitter så förbaskat dåligt i dem. De verkar liksom vara gjorda för lite äldre barn och Vincent halkar på sniskan och har sig när han sitter i dem.
 
Vi visste ju sen tidigare att han satt bra i den stolen och dessutom kostar den ju nästan ingenting så vi slog till. Visserligen behöver han en dyna/filt runt sig som stöd men nu kan han i alla fall sitta upprätt när han skall äta vilket ju verkar trevligt.
 
De andra stolarna får snällt åka ner i källaren (ev. flytta hem till Vincents mormor och morfar) och tas fram när han blivit lite större. Lillen verkar i alla fall nöjd och det är ju huvudsaken. 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: