Dags för en vlogg!

Och här har vi det lilla projektet jag pysslade med igår. Har läääänge velat göra en vlogg utan att riktigt ha vågat och jag gjorde faktiskt några alldeles i början av graviditeten (år sen ju!) som jag valde att inte publicera. Av någon anledning så har jag väldigt svårt med att se mig själv på video men jag tycker ju att det är fantastiskt roligt att själv få se andras vloggar så då måste man väl så småning om "bjuda tillbaks". Jag kan lista kanalerna jag själv prenumererar på i ett annat inlägg om ni vill.
 
Här kommer alltså en så kallad "Follow me around", "Day in the life" osv. video från igår. Kika så får ni se vad vi hittade på! Tycker ni att det är kul med vloggar så får ni ju givetvis gärna kommentera under klippet så kanske det så småningom kommer upp fler. Måste bara bygga upp självförtroendet först ;)
 
 
Och ja kvalitén är inte den bästa. Movie maker som windows erbjuder är milslångt ifrån apples iMovie och min budgetkamera slås av många vanliga mobilkameror men jag hoppas att det går att titta på ändå. Ha det fint!

Postat av: Ellen

Supersnyggt ju! Härlig musik och kul att se er vardag lite med live än vanligt bloggande! :)

Svar: Åhh vad glad jag blir!! Man blir ju såklart nervös när man är ute på okänd mark men fina kommentarer gör susen för självförtroendet.
Alvert

2015-01-28 @ 19:49:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: