5 saker

 
Ja passa på att njuta av saker som att fixa håret, kolla på 5 avsnitt i rad av en bra serie och göra saker på tu man hand med Tom för visst kan du göra det sen men det blir genast mycket krångligare med en bebis att ta hänsyn till. 

Vikthetsa absolut inte! Jag mådde rätt kasst under graviditeten och led av extrem trötthet vilket gjorde att det blev mycket enkel mat och en hel del onyttigheter. Det är dock skillnad på att unna sig en donut eller trycka i sig fyra. Gravidkilona är inte så skojsiga att ha kvar precis. Däremot fullkomligt hatar jag vikthets bland gravida. Man går upp det man går upp och skall inte jämföra sig med någon annan.

Alla sa att jag köpt alldeles för mycket bebiskläder men faktum är att jag tycker vi fått tvätta enorma mängder tvättar och hade gärna haft fler klädesplagg, i alla fall i de större storlekarna.

Det är såååå svårt att röra på sig när man känner sig som en uppsvälld kossa men försök att ta några korta promenader i veckan. Om inte för motionen så för ljuset och den friska luftens skull.

Man känner sig så otroligt jobbig som klagar men det får man. Att vara gravid är inte en dans på rosor (inte för alla i alla fall). Utnyttja all hjälp du kan få och kom ihåg att njuta lite mer. Jag önskar så att jag hade fler njutminnen och lite färre "gråtandes med värkande kropp"-minnen hehe.

Vad skulle du säga om du kunnat till ditt gravida jag? Eller, vad skulle du förändra om du blev gravid igen?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: