Sssschhh!

Tom bjöd hem sin bror igår som sov över. Väldigt trevligt att han umgås med sin bror men det uppstår bara ett litet problem. Både Tom och Jonathan sover väldigt länge på morgonen och eftersom vi bor i en tvåa så får ju vår stackars gäst sova på soffan. Detta hade inte varit något problem innan vi fick Vincent men nu när han öppnar sina blå klockan åtta på morgonen uppstår en liten utrymmestvist. Jag och Vincent har försökt hålla oss tysta i köket (som inte har någon dörr för övrigt) medan resten av lägenheten är nedsläckt och fylls av snarkningar. INTE det lättaste kan jag säga.
 
 
Tillslut bestämde vi (läs jag) oss för att gå ut på en promenix då Vincent började böka runt och var allmänt missnöjd. Vincent var väl sådär nöjd med det beslutet och ville inte alls sova som mamman så smart nog räknat ut att han skulle göra. Efter drygt en halvtimmes promenad så fick vi vända om hem och väl hemma lyckades jag tillslut få liten bebis att somna i sin säng. Vilket brings us to the present time. Tre pojkar som sover och en mamma vid datorn med urdrucken tekopp och lite lätt huvudvärk. Prima skinka!
 
 
Det ligger en skola vid oss som vi gick förbi på promenaden som just nu genomgår ett massivt renoverings-/rivningsprojekt förresten.. eller det säger skyltarna i alla fall (bra ifall någon missat det). Jag tycker mest att det ser ut som en skola med nytänk. Open plan living liksom.
 
 
Dessutom världens grymmaste klätterställning! Hade jag varit åtta år hade jag dödat för att få härja runt här ;)
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: