Snabbrepris

Hemma hos mamma och pappa nu. Barnet sover och jag har fått tag på en dator. Wihoo! Bloggtime!
 
Får köra en snabb uppdatering av vad som hänt sen sist. I söndags hade vi besök av Johannes och Carro. Vi fikade, var ute på en härlig promenad och så lagade vi till sist pizza tillsammans. Var ju fantastiskt fint väder så vi pallrade oss bort till en lekplats i närheten och gick loss. Vet inte om det var vi som hade mest kul men Vincent verkade ju inte ledsen i alla fall.
 
 
 En riktigt mysig dag! Igår så hade vi en helt vanlig tråkmåndag så där finns dte ju kanske inte så mycket att rapportera. Vill ju inte tråka ut er i onödan liksom. Idag har vi häckat inomhus eftersom vädret varit kass. Hade tänkt gå ut på en liten prommis men kunde verkligen inte förmå mig att släpa mig ut efter en natt med rekordlite sömn. Vincent bestämde sig nämligen för att det var superkul att vara uppe mellan 04.00-06.30. Det tyckte INTE mamman men han lyssnar ju tydligen inte på mig.
 
Vi har även haft broccollipremiär idag vilket var en fantastisk hit. Lillen är ju löjligt förtjust i allt vad fruktpuréer heter men någon måtta får det ju vara på allt det söta. Vincent har börjat störtvägra att bli matad så då får man ju lista ut lite mumsiga saker som han kan äta själv. På den listan kan vi alltså nu lägga till broccolli!
 
 
Nu sitter vi alltså här hemma och väntar på att mina föräldrar skall komma hem. Så nu är ni up to speed! Nu måste jag tydligen lämna ifrån mig datorn så vi får väl se när vi hörs nästa gång. Ciao!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: