Smaskande halvåring

Det går fortsatt framåt med maten. Vincent tycker det mesta är väldigt mumisgt och han hade nog kunnat äta betydligt mer än vad vi ger honom faktiskt. Förutom en liten förstoppning som släppte för några dagar sen har vi inte haft några andra problem. Gröt funkar nu om det blandas ut med fruktpuré eller bröstmjölk men vi avvaktar lite med gröt just nu eftersom han varit så hård i magen.
 
Tom kom nyss hem och fick ge Vincent lite päron- och bananyoghurt vilket är en riktig favorit. Han vill bara ha mer hela tiden och det ska gå fort, annars så tar han saken i egna händer om man säger så.
 
 
Just nu kör vi fortfarande en väldigt blandad stil där han mest får bitar av det vi äter (morfars pannkakor var bland annat en stor hit), men försöker att ge honom katrinplommon- eller päronpuré varje dag för att hjälpa magen och så har vi ju som sagt favorityoghurten.
 
Det är i och för sig fortfarande smakisar som gäller och jag "helammar" fortfarande så att säga. Det kommer nog naturligt bli så att man tilslut byter ut mål men det är ju ingen brådska på ett bra tag. Han fyllde ju 6 månader igår liksom.
 
Missade förresten helt att nämna det här på bloggen. Att han fyllde 6 månader alltså. Jag tror inte riktigt man fattar hur snabbt ett halvår faktiskt kan gå förrän man får barn. Tänk vad stor han har blivit och tänk att om lika lång tid sitter vi här med partyhattar och firar en liten ettåring. Det är ju bara helt galet.
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: