Röjjig helg i antågande

Ni får ursäkta de senaste dagarnas frånvaro men har haft en extrem bloggtorka. Detta tillsammans med att jag i princip varit själv med Vincent hela dagarna då Tom haft mycket skolarbete har gjort att bloggen fått ta stryk. Jag har dock jobbat med ett nytt klipp till kanalen som jag skall visa er så snart det är redigerat så inte har jag glömt er inte.
 
 
Idag kickstartar vi en riktigt fullspäckad helg med en smarrig tallrik med äggröra och tomatskivor.  Ikväll kommer Toms farbror på besök, imorgon får vi lunchgäster och på söndag väntar en biltripp till Stenungsund. Ingen rast ingen ro, men det skall såklart bli väldigt kul att få träffa alla. Vincent röjde på riktigt länge igår kväll så hela familjen är ganska mör men vi laddar med frulle och några hundra koppar te så vi skall nog ro hem ännu en dag.
 
Det är lite så man lever när man är mamma till en liten bebis. En dag i taget. Ingen dag är nämligen den andra lik och det är mer regel än undantag att man vaknar ganska outvilad så att lägga sig på kvällen känns ungefär som att stapla över mållinjen efter ett marathon i snöstorm. Stolt, lycklig och supermegatrött.
 
Nu är det dags för lite kläder för stora och små. Lillens outfit har ni här:
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: