Promenadprojekt

 
 
Varit ute på en härlig morgonpromenad... eller kanske inte?! Nä detta är bilder från promenixen jag och Vincent tog igår. På morgonen är jag alldeles för seg för att lyckas komma ut och när man tar hand om en bebis som det ska bytas på, kläs på kläder på och matas såkommer man ju ändå inte ut förrän framåt lunch.
 
Gick i alla fall en mysig runda på en timme i det fina vädret igår. Tycker egentligen det är väldigt mysigt att få komma ut med vagnen men det blir inte av så ofta som jag kanske hade velat eftersom det känns som ett sånt projekt att ta sig ut varje gång. Det är ju två personer som skall ha ytterkläder på sig och så vill man ju helst tajma in en tid då bebisen är lite pömsig och vill somna av vagnskumpandet. Igår fick jag glatt traska på i 40 minuter innan Vincent slocknade så tajmingen var väl sådär.
 
 
 
Alla hjärtans dag firades i alla fall på bästa sätt här i Lindome igår med hembakt pizza och melodifestivalen. Tom hade dessutom köpt med sig rosor till mig och skrivit ihop en egen låt (!!). Huur sött liksom? Varför åka på dyra weekends utomlands när man kan bara vara med varandra hemma i soffan och ändå ha det hur mysigt som helst?
 
Idag är planen (om vädret tillåter) att uppsöka en lekplats för lite gungpremiär för en liten bebis men först får det nog bli något att stoppa i magen innan jag börjar gnaga på bebisfötterna (de ser ju bara sååååå mumsiga ut liksom).
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: