Onsalahäng och dagens upptäckt

Nyss hemkommen från en halv kurs i "Trygga Möten", en utbildning om övergrepp mot barn och hur man som ledare inom scouterna eller annan barnverksamhet kan förebygga och upptäcka ett övergrepp. Mycket mycket viktigt och såklart väldigt intressant att diskutera. Varför det bara var en halv kurs var för att jag efter en och en halv timme blev hembeordrad av en hungrig liten kille som ställde till det för pappan här hemma och vägrade att somna om han inte fick tutte. Det är ju lite mycket begärt av Tom kan man ju tycka *hehe*.
 
Idag har vi varit iväg i Onsala hela dagen och umgåtts med Elin och lilla Isabella. Supermysigt som vanligt och timmarna med bebislek, lunch, promenad och snicksnack gick alldeles för fort.
 
 
Väldigt tråkigt faktiskt att de flyttat iväg så långt då det tar drygt 40 minuter att köra dit. Denna gången somnade i och för sig lillen både på dit- och hemvägen till skrålande musik på radion så då är det inga problem att köra. Värre är det när herrn helst skulle vilja dansa tango på taket och absolut inte vill sitta fastspänd i sitt babyskydd. Då är foten tung på gaspedalen kan man väl säga.
 
På tal om musik på radion satt jag och lyssnade på bland annat George Ezras låt Budapest (den här låten) i bilen. Har alltid undrat va sjutton det är han sjunger där emellan alla you och ooooh. Frågade faktiskt Josefin om hon visste, men även hon trodde att det bara var "adibidååå". Så satt jag i alla fall och lyssnade och insåg att han faktiskt sjunger I'd leave it all *det smattrar i golvet när alla tappar sina hakor*. Sjukt otydligt i och för sig så jag kanske inte är ensam i världen om att ha missat detta. Eller?? Lite wackamackaphone varning på detta kanske... #alicesnart22


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: