Mina Topp 5 Youtubekanaler

Tänkte ge er lite youtubetips så här på förmiddagskvisten. Jag prenumererar visserligen inte på jättemånga kanaler men då och då hittar jag någon ny spännande som jag fastnar för. Givetvis följer min kanallista ett visst familjelivstema men så blir det lätt när man blir mamma. Let's begin (OBS ej i rangordning):
 
1. SACCONEJOLYs
Jonathan och Anna (från Irland men nu bosatta strax utanför London) gör dagliga vloggar sen 4 år tillbaks och man får följa deras vardag tillsammans med deras bedårande barn Emilia (2) och Eduardo (snart 1). Jag har själv prenumererat på kanalen sen innan Eduardo föddes och har blivit helt kär i deras lilla familj. Både Jonathan och Anna har även egna kanaler och på Annas finns bland annat makeuptutorials och gravidvloggar. Rekommenderas verkligen!
 
 
2. Gravid Vecka för Vecka
Som jag pratat om innan. Här får man följa olika kvinnors graviditeter i vloggar som publiceras veckovis. Tack vare denna kanalen har jag upptäckt en massa härliga människor som jag följer både genom bloggar, Instagram och deras egna kanaler.
 
 
Här får man följa den unga, ensamstående mamman Jessica som tog sin examen från High School och bara veckor senare födde sin dotter Lilia. Hon har sen även fött tvillingarna Kyson och Kaden och även lilla elvamånaders Landen. Otroligt stark och inspirerande tjej som bjuder på sig själv och har bland annat gjort gravidvloggar och de popuära "day in the life"-vloggarna ända sen hon väntade sitt första barn.
 
 
Här har vi en (som jag skrivit om tidigare) av de första "gravid vecka för vecka"-deltagare; Vanja! Nu för tiden så får man följa både Vanja och hennes kille Niklas vardag på deras familjekanal tillsammans med busiga ettåringen Iggy när de rattar en kombo av egenföretagande och familjeliv. Superhärliga alla tre och det är så kul att ha fått följa med "från början" av Vanjas blogg- och youtubekarriär.
 
 
Mitt femte tips är ytterligare 2 kanaler där GVFV-deltagarna fortsatt på egen hand.  Josefin Knave (som också bloggar och spelar in poddar tillsammans med sin syster) bjuder på videos med tips och annat mysigt. Det är extra kul att följa henne då hennes lilla Bo är exakt en månad äldre än Vincent. Clara Sagström (som för övrigt var med i The Voice Sverige) har precis börjat spela in härliga videos om livet som nybliven mamma och bjuder på skratt och igenkänning.
 
 
Där har ni mina guldklimpar på Youtube. Har ni några tips som ni inte tycker att jag eller någon annan får missa?? Skriv gärna det i en kommentar nedan!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: